Protail

Professional Retail

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

آنلاین خرید کنید، خریدتان را از فروشگاه بردارید!



یک راه سریع و آسان برای سفارش، بصورت آنلاین سفارش بدهید و در بین راه (برگشت از محل کار، مدرسه فرزندتان و یا باشگاه ورزشی و …) خرید خود را از فروشگاه بردارید. مشغله زیاد زندگی شهرنشینی، نیاز به صرف زمان زیاد داخل فروشگاه، ایستادن در صف های طولانی و بسیاری از دلایل دیگر باعث شده که فروشگاه هایی چون والمارت، آمازون، کروگر، تسکو، بست بای، تارگت و … به فکر راه حلی برای این موضوع بیوفتند. به این صورت که مشتری هر آنچه را که نیاز دارد از سایت فروشگاه (و یا اپلیکیشن) بصورت اینترنتی سفارش میدهد، زمان و محل تحویل را مشخص می کند. به محل تعیین شده می رود (یکی از شعبات فروشگاه) و کارمندان فروشگاه خرید وی را داخل ماشین قرار می دهند.

خرید آنلاین، برداشتن از فروشگاه یک گزینه مفید هم برای خرده فروشان و هم برای مشتریان است. تحویل سفارش خریدار درب منزل، دغدغه ای بزرگ برای خرده فروشان محسوب می شود. با استفاده از این سرویس خرده فروشان می توانند در مکان های مشخص سفارش مشتری را به وی تحویل دهند.

برای مشتریان، دیگر نیازی نیست در صف های طولانی فروشگاه بایستند، منتظر رسیدن سفارش درب منزل باشند و هزینه های تحویل درب منزل را پرداخت کنند. برای درک بهتر مزایای استفاده از این روش، یک نظرسنجی صورت گرفت. نتیجه این نظرسنجی که بیش از 2,000 خریدار در آن شرکت کردند در زیر آمده است:

مشتران گروه سنی بین 35 تا 49 سال بالاترین آمار استفاده از این خدمت را دارند. 49 درصد این گروه سنی از این گزینه استفاده کرده اند. مشتریان گروه سنی بین 35 تا 49 سال بیشترین بهره را از این سرویس می برند. اکثر این گروه سنی بصورت تمام وقت کار میکنند و دارای خانواده هستند. در زمانهایی که کار نمی کنند مانند آخر هفته ها و یا بعد از ساعات کاری ترجیح می دهند در کنار خانواده زمانشان را سپری کنند و برای رفتن به فروشگاه و تهیه مایحتاج زندگی زمان کمتری اختصاص دهند. گروه سنی 18 تا 24 سال 42 درصد و گروه سنی 50 تا 65 سال 39 درصد از این خدمت استفاده می کنند. سفارش اینترنتی و برداشتن از فروشگاه می تواند گزینه مناسبی در زندگی پرمشغله امروزی باشد.

چطور کار می کند؟

ادامه مطلب در وب سایت www.Protail.ir



۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

بارکد چیست ؟

بارکد چیست ؟ 


بارکد یا رمزمیله یا رمزینه نیز می‌گویند، نوعی نمایش تصویری اطلاعات بر روی سطوح است که اطلاعات آن را می‌توان توسط ماشین بازخوانی کرد. بارکدهای اولیه اطلاعات را در قالب عرض و فاصله خطوط موازی چاپ شده ذخیره می‌کردند و به صورت یک دسته از خطوط مستقیم موازی دیده می‌شدند اما امروزه بارکدها ممکن است  ، بسته به نوع ، به شکل دو بُعدی، یک دسته نقطه، یک دسته دایره هم مرکز و یا به صورت مخفی شده در تصاویر نیز ظاهر شوند. بارکدها توسط یک پویشگر نوری که دستگاه بارکدخوان نامیده می‌شود بازخوانی می‌شوند و اگر در تصاویر مخفی شده باشند ، توسط نرم‌افزار خاصی از آن بیرون کشیده می‌شوند. بارکدها به صورت گسترده‌ای در پیاده‌سازی سیستم‌های جمع‌آوری خودکار اطلاعات شناسه‌ها که سرعت و دقت ورود اطلاعات را بالا می‌برند کاربرد دارند.

در حالی که پیش از این قواعد رمزگذاری بارکدها فقط اجازه نمایش اعداد را می‌داد به کمک نشانه‌گذاری‌های جدید می‌توان از مجموعه حروف بزرگ الفبای انگلیسی تا مجموعه کامل نویسه‌های ASCII و حتی بیشتر از آن را در یک بارکد گنجاند. نیاز به گنجاندن داده‌های بیشتر با توجه به محدودیت اندازه بارکدهای اولیه به ظهور رمزهای ماتریسی (نوعی بارکد دوبعدی) انجامید که برخلاف بارکدهای اولیه به جای آن که از دسته‌ای از میله‌های متساوی تشکیل شده باشد جدولی متشکل از سلولهای مربع شکل است. بارکد پشته‌ای سازشی بین بارکد دوبعدی و بارکد میله‌ای است که نشانه‌گذاریهای قدیم بارکدهای میله‌ای را گرفته و در قالبی که اجازه وجود چند ردیف از بارکدهای میله‌ای را می‌دهد می‌گنجاند.

منبع : ویکی پدی

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰

ساختار بارکد EAN13

در مقاله قبلی توضیح داده شد که یکی از استانداردهای متداول در طراحی بارکد ، استاندارد EAN13 می باشد. جهت طراحی این بارکد از 13 عدد استفاده شده است و دارای ساختار مشخصی می باشد که برای درک بهتر مطلب  از بارکد ” سس مایونز 630 گرمی مهرام ” در تصویر ذیل  استفاده شده است .

ساختار بارکد 

همانطور که در تصویر مشخص است 3 رقم ابتدایی بارکد به کشور سازنده محصول اختصاص داده شده است که این عدد برای کشور ایران  626  و برای کشور چین  690 تا 692  و یا برای کشور ترکیه  869  می باشد .

جهت دریافت لیست کامل بروی لینک لیست بارکد کشورها ” کلیک نمایید

چهار رقم بعدی به کارخانه سازنده محصول اختصاص دارد . به عنوان مثال محصولات مهرام توسط شرکت پرنیان مهیار تولید می گردد به همین منظور کد 1198 نشان دهنده شرکت پرنیان مهیار می باشد .

در ذیل سه نمونه از تولیدات شرکت پرنیان مهیار نمایش داده میشود :

مربا آلبالو 330 گرمی مهرام       بارکد  6261198042072

مربا هویج 345 گرمی مهرام     بارکد  6261198042089

 مربا بالنگ 330 گرمی مهرام      بارکد 6261198042096

پنج رقم بعدی به کالاهای تولید شده در کارخانه اختصاص داده شده است . جهت توضیح بهتر میتوان به جدول ذیل اشاره نمود . کالای تولید شده در کارخانه شرکت پرنیان مهیار به ترتیب شماره گذاری شده است. 

مربا آلبالو 330 گرمی مهرام       بارکد  6261198042072

مربا هویج 345 گرمی مهرام     بارکد  6261198042089

 مربا بالنگ 330 گرمی مهرام      بارکد 6261198042096


آخرین رقم از بارکد 13 رقمی به  Check Sum Digit اختصاص داده شده است که به منظور پیشگیری از تکرار ، توسط فرمول مشخصی بدست می آید.

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰